10/07/03 – Klubb Rekonstruktion Tema: Skräp

KR-Skräp2

Klubb Rekonstruktion Tema: Skräp
When
Saturday, July 3, 2010
7:00pm - 20+
Where
Närkesgatan 8
Stockholm
Other Info
Lördagen den 3 juli
Klubb Rekonstruktion Tema: Skräp
19-01
40 kr / 20 år

Efter en tids uppehåll är det återigen dags att rekonstruera, denna gång med temat ”Skräp”! Klubb Rekonstruktion ställer sig frågan ”Hur kommer det sig att vissa kroppar inte anses passa in och istället uppfattas som skräp?”. Med andra ord dyker vi ner i det abjekta, det som varken är ett subjekt eller objekt; det obegripliga, det som väcker känslor av äckel och uppfattas som smutsigt. Det som har med diagnosticering och sjukdomsstämplande att göra.

KR kräver kort sagt tillbaka sjukdomsstämpeln från Socialstyrelsen och placerar Högkvarteret i karantän med konst, läkarrockar, munskydd och smutsig electronica!

19.00: KR placerar Högkvarteret i karantän och kör musik fram tills liveakterna.

21.00-22.30: Tre liveakter:

Gabriella Forzelius
Hur formulerar sig en person som hyser aversion mot homosexualitet, men som ändå vill uttrycka sig på ett sansat vis? Hur säger en sådan person vad den tycker, utan att erkänna det som en åsikt, utan hänvisar till naturskrivna moraliska regler? Gabriella kommer bjuda på ett intimt ljudverk; en återkommande dialog mellan far och dotter.

253
253 är den pseudonym som Birt Berglund använder sig av när han gör musik för sig själv på egna villkor. Att få experimentera med ljudets och musikens uttryck och form.
Denna afton kommer 253 att utforska gitarrens uttryck. Genom att skapa en storslagen och kanske till och med främmande ljudbild ur det välkända instrumentets enkla klang.

Ko Va Ko Ne vs. Buddies
Ko Va Ko Ne och Buddies är Petri Paljakka och Johan Sundell. De träffades i samband med att KR startades 2009 och har sedan dess träffats till och från för att prata om björnporr, Sthlms/Sveriges hämma(n)de kulturliv och electronica.
De har gjort musik ihop också. Därför kommer de under kvällen framföra två låtar. Dels ett tolv minuter långt verk som handlar om bögskräck och dels ett pianoverk om Petris ena katt Jemima.

22.30-01.00 Dans till skräpig musik!

Välkommen!
« Back to the calendar

Comments are closed.