11/02/04 – BUFFY BIRTHDAY BASH – Live: Maja Karlsson & Kids of the Ranch

BUFFY4feb

BUFFY BIRTHDAY BASH – Live: Maja Karlsson & Kids of the Ranch
When
Friday, February 4, 2011
6:00pm - 20+
Where
Närkesgatan 8
Stockholm
Other Info
BUFFY BIRTHDAY BASH
– Live: Maja Karlsson (Malmö) & Kids of the Ranch (Malmö)
En födelsedagsfest för Buffy the Vampire Slayer
Fredagen 4 februari // Kl. 18-01
Högkvarteret, Närkesgatan 8, Stockholm
60 kr // 20 år
Presenteras med stöd av ABF

Nytt år och nya hyllningar, det har återigen blivit dags att ta en skål för allas vår favorithjälte Buffy Summers som fantastiskt nog precis gått och blivit 30 år. Till ära av denna ofantligt stora dag slårt The Bronze upp dörrarna till Högkvarteret för en helkväll av nostalgi, gratulationer och livespelningar!

18.30 ”A new man” & ”Older and far away”
Vi börjar kvällen med att visa två lysande favoriter bland födelsedagsavsnitten; "A new man" samt "Older and Far Away".

21.00 Kids of the Ranch (Malmö)
Kids of the Ranch (Elin Mörkberg och Imri Sandström) är en keybordbaserad duo med ena foten i Sunnydale och andra i Malmö. Det är inte första gången de står på Högkvarterets scen, men till Buffys ära säkerligen den viktigaste gången.

22.00 Maja Karlsson (Malmö)
När Maja Karlsson uppträdde under artistnamnet Le Bombe kom hon till både Klubb Idyll, Combustion och någon klubb på Restaurang Sjöhästen. Som många av oss har hon inte sett några andra tv-program än Buffy the Vamire Slayer. Musiken är ett resultat av detta.

Kvällen asvlutas med en dansgolv till Buffys favoritmusik. Så make with the merry, för det här blir firandet då inget går snett - inga demoner, inga psychovampyrer, ingen får sparken och alla kommer vara där! Presenter undanbedes, men glöm inte Sunnydale-outfiten. Less killy, more frilly!

« Back to the calendar

Comments are closed.