11/04/30 – Balkanfezzzt! Live: Misch Masch Mezzengers

balkan_april_A3_hires

Misch Masch Mezzengers

Misch Masch Mezzengers

Dj Maruska

Dj Maruska

Balkanfezzzt! Live: Misch Masch Mezzengers
When
Saturday, April 30, 2011
6:00pm - 20+
Where
Närkesgatan 8
Stockholm
Other Info
Balkanfezzzt!

Lördag 30 april
18-01 // 20 år
80 kr

Kvällen presenteras med stöd av ABF

Högkvarteret goes Balkan! Källaren, med dig inklusive, kommer att svettas som aldrig förr. När Högkvarteret ställer till med Balkanfezzzt igen är det lika efterlängtat som sist, och återigen dags att dansadansadansa till den bästa av Balkans musik. Det blir dejays, det blir livemusik och dina höfter kommer att rulla!

--------------------------------------
PROGRAM
20:00 Dansgolv av Balkanfezzzt specialinbjudna first-timers!

21:00 Live: Misch Masch Mezzengers

23:00 Fram till midnatt och lite till kommer sedan Högkvarterets egenmäktiga att inta dj-båset för att få dansgolvet att sjuda än mer.

Kom! Kom tidigt! Stanna hela natten!

------------------------------------
MISCH MASCH MEZZENGERS
Misch Masch Mezzengers spelar för första gången på Högkvarterets scen och är ett nystartat, elektriskt, eklektiskt kletzmerband från Stockholm. En galet svängig blandning av jazz, kletzmer och folk gör Misch Masch Mezzengers till en unik sammansättning av erfarna, utflippade och finfina musiker med fötterna i allt från gospel, jazz och gospel.
http://www.myspace.com/mischmaschmezzengers

DJ MARUSKA
Dansa in våren till galen eufori! Dj Maruska ger oss den bästa av den bästa Balkan musiken, och tar med oss på en gungande resa in i Valborgsnatten! Till midnatt ger hon oss allt och lite till! Jingelaka jingelaka opa!

« Back to the calendar

Comments are closed.