11/05/02 – Måndagsklubben Live: Klazny Hendrix

malmberg_claes

Måndagsklubben Live: Klazny Hendrix
When
Monday, May 2, 2011
6:00pm - 18+
Where
Närkesgatan 8
Stockholm
Other Info
Måndagsklubben

Varje måndag kl 18-00// 18 år
Alltid fri entré

Kvällen presenteras med stöd av ABF

Live: Klazny Hendrix

På 90-talet (åh vilket deprimerande 10-tal) samlades ett gäng (ö)kända profiler bakom cigarettmoln och ölflaskor för att diskutera ofta ganska orumsrena samtalsämnen in Kanal 5.s eter. Högkvarterets eftarapning av denna tradition är ungefär så långt en kan komma ifrån denna setup, och samtidigt ganska nära.

Klazny Hendrix är Klas Eriksson (konstnär) och Henrik Hedberg (musiker). Formen för deras experimentella musik utgår till en början från vissa givna konceptuella ramverk, som sedan suddas ut i takt med att ett bejakande av tankekraft och telepati tar vid. Det finns egentligen ingen början och inget slut. Under spelningen på Högkvarteret kommer Klazny Hendrix att framföra ett platsspecifikt soundtrack som tar arkitekturen och det sociala sammanhanget i anspråk. Klazny Hendrix vill bli en del av arkitekturen och det sociala sammanhanget på Högkvarteret den 2:a maj. Det kommer bli så mycket live det bara går.

-------------------
Oavsett om du känner dig som Claes Malmberg eller inte kommer du garanterat att gilla måndagsklubben. Måndagsklubben är för alla som gillar Högkvarterets tjusiga bar med löjligt låga priser, men kanske inte orkar med alla scenkonst(igheter) som pågår. Måndagsklubben är för alla som suktar efter en lördag till i veckan, likväl som för alla helgarbetande kulturarbetare vars vecka endast har måndag som lördag. Måndagsklubben är för alla som vill dricka lyxig tequila som är långt från citron- och salt hävandet, och för alla som gärna försjunker i ett djupt samtal över bardisken med den stående måndagsbartendern Karin Gille om livets vara och ickevara, samt för alla som vill lyssna till veckans måndagsdj och liksom aldrig gå hem.

Ja, du fattar, måndagsklubben är för dig.

« Back to the calendar

Comments are closed.