11/05/21 – Mokoma presenterar Mirel Wagner (FIN)

mirel_flyer

Mirel Wagner www.myspace.com/mirelwagner

Mirel Wagner www.myspace.com/mirelwagner

Klubb MokoMa live: Mirel Wagner (FIN) DJ: Fröken anna & Hemlig gäst
When
Saturday, May 21, 2011
6:00pm - 20+
Where
Närkesgatan 8
Stockholm
Other Info
Klubb MokoMa live: Mirel Wagner (FIN) DJ: Fröken anna & Hemlig gäst

Lördag 21 maj
18-01//20 år
80 kr

Finsk bluesprinsessa lierar sig med djävulen.

Ibland behövs det inte mer än en röst och en gitarr. Och med en röst djupt sprungen ur den finska myllan – men som lika gärna kunde vara från den amerikanska södern – behöver inte Mirel Wagner så mycket mer. I hennes bluesiga ballader lockar rösten med lyssnaren till mörka platser. Går vilse i skogar och drunknar i svarta tjärnar.

Mirel Wagners självbetitlade debutalbum var den mest omtalade debuten i Finland 2010. Tidningen Gaffa gav hennes skiva högsta betyg och beskrev Mirel med orden ”En förtrollande röst med melodier som man inte kan värja sig emot”. Den 21 Maj spelar hon på årspremiären av Klubb Mokoma på Högkvarteret. Lyssna på Spotify eller www.myspace.com/mirelwagner

--------------------------
PROGRAM

18:00 Högkvarteret öppnar

21:00 Live: Mirel Wagner

--------------------------
Mokoma
Den finländska musikscenen sträcker sig längre än dragspel och tango. Där finns en levande och färg- stark undergroundscen som förtjänar att spridas till en större publik. Klubb Mokoma vill föra fram ny finsk konst och musik i Sverige. www.mokoma.se

« Back to the calendar

Comments are closed.